Kylling med salvie og citron, kan være med til at inspirere dig til at lave din kylling på en anden måde i aften. Den er super lækker og kan bruges til hele familien. Du finder fremgangsmåden efter ingredienserne, god fornøjelse!
Du skal bruge:
1 hel kylling skåret i 8 stykker
2 citroner
8 tynde skiver “Lardo” eller pancetta
100 ml. hvidvin
Olivenolie
30 stk salvieblade + nogle til servering
Salt og peber
Sådan gør du:
Mariner kyllingestykkerne i citronsaft, halvdelen af salviebladene, olivenolie og sort peber i 1 time. Brun kyllingen på alle sider, vikl lardo eller pancetta omkring hvert stykke, og læg dem i et ovnfast fad. Fordel salviebladene over kyllingen og dryp med olivenolie. Drys lidt salt og peber over. Bag i ovnen ved 200° i ca. 25 – 30 min. og tilsæt hvidvin lidt ad gangen for at holde kyllingen saftig.
Kokkeskole på ferien? Lær at lave italiensk mad, når du er på ferie. Læs mere her.