Andebryst med ingefær og forårsløg – Petto di Anatra al balsamico. Giver et strejf af Italien, når du længes efter din sidste ferie. Eller måske drømmen om at komme til Italien, på den næste ferie. Om ikke andet, så finder du opskriften neden for. God fornøjelse!
Det skal du bruge:
1 stort andebryst
1 lille stykke ingefær skåret i fine stykker
3 finthakkede forårsløg
3 tsk honning
Olivenolie
50 ml. balsamico-eddike
Glassa gastronomisk balsamico eddike til dekoration
Sådan gør du:
Rids andebrystet med en skarp kniv. Læg stykkerne i et fad med ingefær, forårsløg, balamicoeddike, blødgjort honning og olivenolie. Det skal helst marinere i ca. 12 timer. Varm panden godt op og brun andebrystet med fedtsiden nedad i 8 min. Gentag på den anden side. Lad andebrystet hvile i ca. 10 min. Skær andebrystet i 1 cm. skiver og læg dem op på et fad og pynt med den tykke balsamicoeddike og evt. lidt olivenolie.
Er du vild med italiensk mad? Bliv guidet af en italiensk kok, når du er på ferie i Italien. Læs mere om kokkeskole her.