Book din rejse nu
  • Destinationer
    • Toscana
    • Piemonte
    • Ligurien
    • Umbrien
    • Sicilien
  • Opskrifter
  • Rejsetips
  • Seværdigheder
  • UNESCO
  • Hvem er vi?
  • Kontakt
  • Destinationer
    • Toscana
    • Piemonte
    • Ligurien
    • Umbrien
    • Sicilien
  • Opskrifter
  • Rejsetips
  • Seværdigheder
  • UNESCO
  • Hvem er vi?
  • Kontakt
keyboard_arrow_leftTilbage til indlæg

Fettuccine med toscanaragu - Fettuccine al ragu di maiale e rosmarino

Fettuccine med toscanaragu adskiller sig markant fra den klassiske spaghetti med kødsovs, som mange af os danskere har som fast go-to i hverdagen. Her får I en pastaret med dybde og karakter – en intens og aromatisk smagsoplevelse, hvor både hakket okse- og svinekød langsomt simrer sammen med hvidvin, rosmarin og grøntsager.

 

Resultatet er en fyldig og rustik ragù, som smyger sig perfekt om de brede fettuccinebånd. Hvis I drømmer om at tage jeres pastamiddage til næste niveau og tilføje et strejf af Toscana til køkkenet, så er det her retten for jer.

https://blog.localliving.dk/wp-content/uploads/2018/03/pasta-1181189_1920.jpg

Dette skal I bruge for at lave fettuccine med toscanskragu

  • 500 g Fettuccine pasta
  • 200 g hakket oksekød
  • 300 g hakket svinekød
  • 5 kviste frisk rosmarin (uden kvist)
  • 3 finthakkede gulerødder
  • 1 finthakket løg
  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • 3 dl hvidvin
  • Salt og peber
  • Olivenolie
  • 100 g frisk revet parmesan

Sådan gør I

  • Svits løg, hvidløg og gulerødder, til de er bløde.
  • Tilsæt oksekød, svinekød og det meste af den grofthakkede rosmarin.
  • Brun kødet godt af.
  • Tilsæt hvidvin, salt og peber, og lad vinen koge ind.
  • Kog pastaen al dente.
  • Vend den afdryppede pasta sammen med kødsaucen.
  • Tilsæt et godt stænk olivenolie og bland det hele grundigt.
  • Pynt ved servering med rosmarin, friskrevet parmesan og lidt ekstra olivenolie.

Har I lyst til endnu mere italiensk pasta? Så klik videre og prøv vores opskrift på spaghetti med muslinger – en ægte klassiker fra havet. Og drømmer I om selv at nyde sådan en ret under den italienske sol? Book jeres ferie i Italien hos os lige her.

Del historien:

Læs også

Rejseguide til det italienske køkken

Læs indlæg

Frugter og grøntsager i Italien

Læs indlæg

Local Living

Vi er specialiseret i rejser til Toscana, Umbrien, Ligurien, Piemonte og Sicilien. Sådan helt til fingerspidserne!

Jeg har besøgt alle feriestederne i programmet og sikret mig, at de lever op til vores skrappe krav.

Vi har ferielejligheder, villaer og lejligheder på vingårde i Italien i mange prisklasser.

Jeg giver dig personlig betjening, så spørg gerne efter gode råd til ferien.

Mvh Inge Gustafsson

Læs mere

Kategorier

  • Destinationer
  • Rejsetips
  • Ud at se
  • Ud at spise
  • Corona
  • Local Living
  • FNs verdensmål
  • Bæredygtighed
  • Klima
  • Guide
  • vin
  • Sport
  • Børn
  • Kaffe

Tags

  • Livsnyder
  • Mad
  • Rejsetips
  • Toscana
  • Vin
  • Opskrifter
  • Seværdighed
  • Oplevelse
  • Sicilien
  • Piemonte
  • Feriebolig
  • vingård
  • Umbrien
  • Ligurien
  • ferieoplevelser
  • ferie
  • Italien
  • rejseforberedelser
  • Local Living
  • hvem er vi
  • autentiske ferieboliger
  • autentiske ferieoplevelser
  • ud og se
  • natur
  • vandretur
  • hygge
  • Frugt og grøntsager
  • Påskeiitalien
  • oplevelser
  • Ferie med børn
  • kaffe
  • moka
  • yoga
  • yogaretreat
  • Madlavning
  • kultur
  • restaurant
  • historie
  • montaione
  • cykeltur
  • mountainbike
  • whatsapp
  • kommunikation
  • inspiration
  • Norditalien
  • få tilbud
  • vingårde
  • Cortona
  • sport
  • aktiv

Destinationer

  • Toscana
  • Umbrien
  • Ligurien
  • Sicilien
  • Piemonte
  • Norditalien

Ring og hør nærmere

+45 28 15 72 41

Eller send os en mail

info@localliving.dk
Åbningstider: Mandag til fredag kl 9 - 17

følg local living
på facebook +

Local Living A/S · www.localliving.dk · skype localliving.dk · CVR 29 69 07 07