Sådan gør I
- Læg muslingerne i blød i et par timer og skift vandet med jævne mellemrum.
- Svits hvidløg i olivenolie i en stor gryde.
- Tilsæt muslinger og hvidvin.
- Kog under låg i ca. 10 minutter, til muslingerne har åbnet sig.
- Fjern muslinger, der ikke har åbnet sig.
- Kog spaghettien al dente i en anden gryde.
- Tag kødet ud af halvdelen af muslingerne og læg det tilbage i gryden.
- Tilsæt chili og tomater, og varm op ved lav varme.
- Hæld den afdryppede spaghetti i gryden og vend det hele sammen.
- Tilsæt det meste af persillen samt salt og peber.
- Dryp med olivenolie og drys med resten af persillen ved servering.
Har I lyst til mere lækker pasta? Prøv også vores opskrift på spaghetti med tun – en nem og smagfuld hverdagsret, der bringer smagen af Middelhavet direkte hjem i køkkenet. Læse mere her.
Oplev den ægte smag af Italien – ikke kun i køkkenet, men også på jeres næste ferie! Klik her og book jeres ferie hos os i dag, og glæd jer til sol, smag og uforglemmelige øjeblikke under sydens himmel.