Du skal bruge:
1 stor/2 små faste auberginer
100 g ricotta ost
1 fed finthakket hvidløg
100 g tyndt skåret pancetta
100 g friskrevet parmesan
Revet skal af en citron
Salt
Olivenolie
Friske krydderurter
Tandstikker
Sådan gør du:
Skær med en skarp kniv auberginerne på langs i 8 skriver. Hæld lidt salt over og læg dem til afdrypning i en sigte i ca. 30 min. Kom ricottaen, halvdelen af parmesanen, krydderurter, hvidløg og citronskal i en skål og bland det godt. Skær pancetta i 8 stykker. Læg auberginerne på en bageplade og bag dem ved 180 grader på begge sider i ca. 10 minutter. Kom pancetta på hver skive og dæk med ricottablandingen. Rul auberginen og fastgør med en tandstikker. Læg rullerne tilbage på bagepladen og hæld lidt parmesan og olivenolie over og bag dem i 8-10 minutter i ovnen. Dryp med citron ved servering.
Lær at lave autentisk italiensk mad, når du er i Italien. Du kan læse mere om kokkeskole her.