Hvis du gerne vil kende til nogle tips og tricks til jeres næste ferie, eller blot vil få lidt inspiration til jeres næste ferie, så læs med her!
- Mest autentiske restaurant i Italien:En af mine favoritter er Le Vecchie Mura i San Gimignano. Det er en hyggelig og autentisk restaurant, hvor de serverer lækre hjemmelavede pastaretter og lokale retter meget ofte med grøntsager fra deres egen køkkenhave. Der er en god atmosfære på terrassen og flotteste udsigt.
-
Yndlings italiensk tradition:
En af mine yndlingstraditioner er “aperitivo”, hvor man mødes med venner og familie før aftensmaden for at nyde en drink og lidt snacks sammen. Dagen kan ikke afsluttes på en bedre måde.
-
Limoncello:
Ja, jeg kan virkelig godt lide limoncello! Det er en forfriskende og velsmagende italiensk likør lavet af citronskal, sukker, vand og alkohol. Mange italienere laver selv limoncello – og det er altid god skik at smage på det, hvis man bliver tilbudt det. For det er også et tegn på, at I er gode venner, hvis I får lov til at smage de syrlige, søde dråber.
-
Bedste oplevelse med Italien:
Min bedste oplevelse var at deltage i en olivenhøstfest i Toscana. Det var en unik mulighed for at lære om lokal kultur og traditioner. Samtidig med at vi nød det smukke landskab og lækker mad og vin. Ofte er det et familieanliggende, og der arbejdes hårdt for at have nok af det grønne guld til madlavningen. Til gengæld er der hurtig afregning, da oliven skal presses hurtigt, for at det kan opnå kvalitetsmærket ”ekstrajomfru”.