Du skal bruge:
1,5 kg hel kylling skåret i 8 stykker
1 finthakket løg
1 finthakket selleri
1 finthakket gulerod
3 laurbærblade
0,5 tsk chilipulver
75 g rosiner (Kan udelades)
75 g pinjekerner (Kan udelades)
4 store salvie blade (Kan udelades)
1 l rødvin
Sådan gør du:
Brun kyllingen i olivenolie i en stor gryde. Svits løg, selleri og gulerod i smør og lidt olivenolie. Tilsæt kyllingen, laurbærblade, chili og krydderier. Hæld vinen over og lad det koge ved lavt blus i ca. 40 min. Hvis der er brug for det tilsættes vand, således at kyllingen er dækket. Efter ca. 35 min. Tilsættes pinjekerner, rosiner – rør det forsigtigt i gryden. Pyntes med finthakket salvie.
Lær at lave mad på italiensk manér. Læs om kokkeskole på ferien her.