Fettuccine med toscanaragu, adskiller sig fra den almindelige spaghetti og kødsovs, som vi danskere ellers er gode til at lave. Så hvis du vil have en anden smagsoplevelse med din pasta er det her retten for dig.
Det skal du bruge:
500 g Fettuccine pasta
200 g hakket oksekød
300 g hakket svinekød
5 kviste frisk rosmarin (uden kvist)
3 finthakkede gulerødder
1 finthakket løg
2 fed finthakkede hvidløg
3 dl hvidvin
Salt og peber
Olivenolie
100 g frisk revet parmesan
Sådan gør du:
Svits løget, hvidløg og gulerødder til det hele er lidt blødt. Tilsæt oksekød, svinekød og det meste af det grofthakkede rosmarin. Brun kødet og tilsæt hvidvin og salt og peber, og lad vinen koge ind. Kog pastaen, og når den er al dente, hældes den afdryppede pasta sammen med kødet. Tilsæt et godt stænk olivenolie og bland det hele godt sammen. Ved servering pyntes med rosmarin, parmesan og lidt olivenolie.
Få en kok ud og lav mad med jer, når I er på ferie i Italien. Læs om kokkeskole her.